Huidverbetering

Wilt u gericht en intensief uw huid verbeteren? Kies dan voor één van onze Nimue behandelingen. Liever kuurverband? Dan bieden wij u behandelingen van phFormula of Mesoscience by Skeyndor aan.

Indien u additionele behandelingen wilt toevoegen zoals bijvoorbeeld wimperverf of het harsen van bovenlip en/of kin, dan graag dit vooraf bij uw boeking aangeven om teleurstelling te voorkomen.


Nimue core

Een unieke filosofie gebaseerd op 4 pilaren: verjonging, herstel, bescherming en anti-oxidatie. Het streven van Nimue is niet alleen de huid verfraaien maar effectief verbeteren en veranderen. De producten bevatten verschillende percentages fruitzuren die de structuur en biologische werking van de huid beïnvloeden waardoor de huid zichzelf verbeterd en geneest.

Deze gezichtsbehandeling van 60 minuten bestaat uit:

Prijs behandeling
€ 60,00 Maak een afspraak


Nimue deluxe

Deze luxere gezichtsbehandeling van 90 minuten bestaat uit:

Prijs behandeling
€ 89,00 Maak een afspraak


pHformula Skin Resurfacing

pHformula biedt u de nieuwste manier van huidvernieuwing: Skin Resurfacing. Een intensieve fruitzuur-behandeling (kuur) om al uw huidproblemen te behandelen!

Een intensieve behandeling voor iedereen die het beste uit haar huid wil halen. Deze kuur is geschikt voor:

Na 1 behandeling ziet en voelt u al meteen resultaat, voor het beste resultaat kunt u uitgaan van 4 behandelingen met een tussenpose van 3 tot 4 weken.


Prijs vanaf
€ 80,- € 71,50 Maak een afspraak

Vraag naar de mogelijkheden voor een kuur en bijbehorende prijzen, wij helpen u graag verder.


Mesoscience by Skeyndor

Mesoscience by Skeyndor is de nieuwste ontwikkeling in mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid in worden gesluisd. Bij deze methode voor huidverbetering middels mesotherapie word het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld.

Deze pijnloze methode werkt zonder naalden en is zeer succesvol bij problemen zoals:

Prijs mesotherapie behandeling
€ 100,- Maak een afspraak