Additionele behandelingen

Les Visages biedt een groot aantal behandelingen om aan al uw wensen te voldoen. U kunt ook voor additionele behandelingen bij ons terecht, op deze pagina treft u een selectie aan. Kijk op onze prijslijst voor alle behandelingen.


Permanente Make-up

Permanente make-up (PMU) artist Ahmet Turkkani zal vanaf heden werkzaam zijn bij Les Visages. Klik hier voor de prijslijst.

PMU houdt in dat er kleur aangebracht wordt in de huid om zo wenkbrauwen, ogen of lippen te accentueren of zelfs terug te geven wat er niet meer is. Denk hierbij aan wenkbrauwen die door verschillende oorzaken dunner of helemaal niet meer aanwezig kunnen zijn. Bij Ahmet kun je terecht voor verschillende technieken op gebied van PMU, in een intake wordt er besproken wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is om daar zo goed mogelijk aan te voldoen, kleur, techniek etc wordt allemaal uitgebreid besproken. Alle behandelingen bestaan uit 2 sessies, met 4-6 weken ertussen.

Voor meer informatie neem even een kijkje op de website van Ahmet!

Prijs behandeling vanaf
€ 120,- Maak een afspraak

Ahmet werkt alleen op reservering


iCurl Wimperpermanent

Droomt u ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? Dan bent u bij Schoonheidssalon Les Visages aan het juiste adres!

In deze behandeling van 45 minuten worden de wimpers vanaf de haarwortel gelift en gekruld met behulp van het iCurl systeem, waardoor u 6 weken lang prachtig gekrulde en langere wimpers heeft.

U kunt de wimpers ook laten verven voor het mooiste resultaat, dit kunt u het beste ongeveer 4 á 5 dagen van te voren laten doen.

Prijs behandeling
€ 37,50 Maak een afspraak

In combinatie met wimperverf kost deze behandeling € 50,00


Lees meer over iCurl Wimperpermanent

Elektrische Epilatie

Voor permanente ontharing maken wij gebruik van elektrische epilatie, wat kan bij ieder haartype.
Het is ook mogelijk om couperose en spineavus weg te halen.

Indien meerdere behandelingen nodig zijn kunt u ook gebruik maken van onze abonnementen:

5x dezelfde behandeling
U krijgt 50% korting op de 6e behandeling als u het totaalbedrag in 1 keer voldoet.

10x dezelfde behandeling
U ontvangt de 11e behandeling gratis indien u het totaalbedrag in 1 keer voldoet.


Prijs per kwartier
€ 26,00 Maak een afspraak


Injectable Behandelingen

In samenwerking met Coonen Kliniek kunt u bij ons terecht voor diverse behandelingen met injectables. Afhankelijk van het gebied in het gezicht en hetgeen u wilt veranderen, wordt u behandeld met Botox en/of met fillers. Denk aan het weghalen van fronsrimpels, kraaienpootjes, lippen opvullen, wallen onder de ogen, rokerslijntjes, of een strakkere kaaklijn.

Joris Coonen is een buitengewoon kundig arts die, dankzij zijn jarenlange ervaring als neurochirurg, een zeer vaste hand heeft. Hij werkt zeer nauwgezet, zodat het mooiste resultaat bereikt wordt, met een minimale kans op complicaties.

Prijs behandeling vanaf
€ 75,- Maak een afspraak

Joris werkt alleen op reservering
Lees meer op Coonenkliniek.nl


Brazillian Wax Dames

Bij de schaamstreek blijft een dun streepje over. Er wordt gebruik gemaakt van speciale hars die niet aan de huid plakt waardoor het minder pijnlijk is dan met normale hars en de huid veel minder geïrriteerd is. U bent in de gelegenheid zich voor de behandeling nog even op te frissen.

De behandeling duurt 20 tot 45 minuten.

Prijs behandeling vanaf
€ 39,00 Maak een afspraak


Full Body Wax

Het harsen van de oksels, onderbenen en Brazillian of Hollywood Wax (ook tussen de billen). U kunt bij Les Visages ook terecht voor permanente ontharing.


Prijs behandeling
€ 110,00 Maak een afspraak

Deze behandeling geldt alleen voor het lichaam, voor het gezicht is een aparte behandeling nodig. Uiteraard is het mogelijk deze tegelijk met de full body wax behandeling te laten plaatsvinden.


Cosmetische Voetverzorging

Bij de voetverzorging worden de nagels gevijld, gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd, de nagels worden gelakt, de voeten gescrubd en gemasseerd.

De voetverzorging duurt 60 minuten.

Prijs behandeling
€ 47,50 Maak een afspraak


Pedicure

Bij de pedicure worden de nagels gevijld, geknipt, gefraised, gepolijst, de nagelriemen worden verzorgd, kloven worden behandeld en eelt wordt verwijderd.

De pedicure duurt 45 minuten.

U kunt uw behandeling eventueel uitbreiden met de volgende opties (á € 7,50)
Iedere optie duurt ongeveer 15 minuten:Prijs pedicure
€ 37,50 Maak een afspraak

Graag eventuele extra opties bij uw reservering aangeven.