Voor het eerst?

Discovery Treatment

Komt u voor het eerst bij les Visages? Dan raden wij u de Discovery Treatment aan. Naast een Level 1 treatment zit bij deze behandeling ook een persoonlijk intakegesprek, een huidscan met de Observ520 en uitgebreid productadvies.

€ 89,-

Afspraak maken

Observ520

De Observ520 is het meest innovatieve huidanalyse apparaat wat er op de markt is. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar, de Observ520 maakt meerdere foto's onder verschillende lichtmodi zodat roodheid, pigmentatie en textuur duidelijk zichtbaar worden.

Revolutie in huidanalyse

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld.

Het geeft ons als huidspecialisten veel meer inzicht in uw huid waardoor we u beter kunnen ondersteunen met behandelingen en productadvies zodat u sneller en nog beter resultaat kunt verwachten.

Deze nauwkeurige huidanalyse stelt ons nóg beter in staat om de best mogelijke adviezen geven. Samen met jou kunnen wij dan een doelgericht behandelplan opstellen, zodat jouw huid nu en later steeds in optimale conditie blijft.

UV Modus
Normaal

In slechts 10 seconden maakt dit apparaat 6 foto’s van jouw huid:

  • van de huid (zoals jij jezelf in de spiegel ziet)
  • van jouw huidroodheid
  • van jouw pigmentverdeling
  • van jouw huidrelief (lijnen, poriën en rimpels)
  • van jouw diepere huidlagen
  • om jouw huidtype te bepalen

Met het SQINNO OBSERV 520 -huidanalyse apparaat kunnen wij het verloop van de huidconditieverbeteringen monitoren. Aan de hand van foto’s is na afloop voor ons én voor u zichtbaar dat dankzij het doelgerichte behandelplan zeer goede resultaten bereikt worden.

Benieuwd geworden? Het team van Les Visages laat u graag kennis maken met dit super innovatieve apparaat.