Huidverbetering

Wilt u gericht en intensief uw huid verbeteren? Kies dan voor één van onze Nimue of pHformula behandelingen. Liever kuurverband? Dan bieden wij u behandelingen van pHformula of Mesoscience by Skeyndor aan.

Bij sommige huidaandoeningen is het mogelijk dat deze vergoed worden door uw zorgverzekering.

Indien u additionele behandelingen wilt toevoegen zoals bijvoorbeeld wimperverf of het harsen van bovenlip en/of kin, dan graag dit vooraf bij uw boeking aangeven om teleurstelling te voorkomen.Discovery Treatment Observ520

Kom je voor het eerst of sinds lange tijd bij Les Visages? Boek dan nu de Discovery Treatment.

De Observ laat door middel van visuele huidscans zien hoe de talgproductie, roodheid, pigment en algehele huidstructuur van je huid eruit ziet. Daarna krijg je de Nimue Core behandeling om jouw huid de beste start te geven voor een vernieuwde en verbeterde huid! De Observ scan en Nimue Core behandeling duren samen circa 75 minuten.

Prijs Discovery Treatment
€ 87,50 Maak een afspraak


Nimue core

Een unieke filosofie gebaseerd op 4 pilaren: verjonging, herstel, bescherming en anti-oxidatie. Het streven van Nimue is niet alleen de huid verfraaien maar effectief verbeteren en veranderen. De producten bevatten verschillende percentages fruitzuren die de structuur en biologische werking van de huid beïnvloeden waardoor de huid zichzelf verbeterd en geneest.

Wil je graag regelmatig een behandeling die op de lange termijn je huid in perfecte conditie brengt en houdt? Iedere 4-8 weken kies je dan voor Nimue Core of Nimue Deluxe. Nimue Core is gericht op het verbeteren van de algehele huidconditie.

Deze gezichtsbehandeling van 60 minuten bestaat uit:

Prijs behandeling
€ 67,50 Maak een afspraak


Nimue detox

Deze behandeling van 75 min stimuleert de zintuigen, heeft een diepreinigende werking, het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. De Detox is dus de ideale behandeling voor een doffe huid, grove huidstructuur, onzuiverheden, fijne lijntjes en rimpels.

Deze luxe gezichtsbehandeling van 75 minuten bestaat uit:


Prijs behandeling
€ 87,50 Maak een afspraak


Nimue deluxe

Nimue Deluxe werkt nog dieper met intensievere werkstoffen voor het verminderen van rimpels, overmatig talg en het egaliseren van de huid.

Deze luxe gezichtsbehandeling van 90 minuten bestaat uit:

Prijs behandeling
€ 102,00 Maak een afspraak


pHformula Skin Resurfacing

Ben je op zoek naar een behandeling die direct resultaat geeft en wil je liever thuis niet teveel hoeven doen, dan kies je voor phFormula. Deze intensieve fruitzuur-behandelingen zorgen voor instant huidverjonging en verbetering van acne, pigmentatie en roodheid.

Een intensieve behandeling voor iedereen die het beste uit haar huid wil halen. Deze behandeling is geschikt voor:

pHformula heeft vele mogelijkheden qua peelings en werkstoffen (Mela, Power, Instant lift of CR), uw huidspecialist adviseert tijdens de behandeling welke het beste bij uw huid en wensen past. Na 1 behandeling ziet en voelt u al meteen resultaat, voor het beste resultaat adviseren wij 3 tot 4 behandelingen met een tussenpose van 3 tot 4 weken.


Prijs vanaf
€ 87,50 Maak een afspraak

Vraag naar de mogelijkheden voor een kuur en bijbehorende prijzen, wij helpen u graag verder.


Fusion Dermapen Microneedling

De nieuwste techniek op het gebied van microneedling! Dé manier om uw huid van binnenuit te vernieuwen zonder de huid te beschadigen.

De minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid zodat de werkstoffen diep in de huid terecht komen én de huid geprikkeld wordt om zich te vernieuwen. Al na één behandeling ziet de huid er gezonder en gladder uit. Boek deze behandeling 3x in 9 weken voor het ultieme anti-aging effect.


Prijs vanaf
€ 177,50 Maak een afspraak

Voor een kuur van 3 behandelingen betaalt u € 457,50 € 75,- voordeel


Mesoscience by Skeyndor

Mesoscience by Skeyndor is de nieuwste ontwikkeling in mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid in worden gesluisd. Bij deze methode voor huidverbetering middels mesotherapie word het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld.

Deze pijnloze methode werkt zonder naalden en is zeer succesvol bij problemen zoals:

Prijs mesotherapie behandeling
€ 102,50 Maak een afspraak