Huidverbetering

Level 4

Dermapen Fusion facial. Dé manier om jouw huid van binnenuit te vernieuwen zonder de huid te beschadigen. De minuscule naaldjes van de dermapen maken kleine kanaaltjes in de huid zodat de werkstoffen diep in de huid terecht komen én de huid geprikkeld wordt om zich te vernieuwen. Al na één behandeling ziet de huid er gezonder en gladder uit. Ideaal in kuur verband van 3 tot 5 behandelingen voor het verminderen van (acne-)littekens en/of rimpels.

v.a. € 179,-

Afspraak maken

Level 3

Skin resurfacing facials waarbij het verbeteren van huidaandoeningen/ problemen voorop staat. Acne, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels of chronische roodheid worden hierbij tot aan de dermis intensief en gericht per probleem behandeld. Incl epileren van de wenkbrauwen en massage van het gezicht.

€ 119,-

Huidverbetering

Gericht en intensief uw huid verbeteren

Bij huidverbeterende behandelingen gaan wij gericht jouw huidprobleem aanpakken. De resurfacing facials van Nimue en pHformula zorgen door hun unieke delivery systems ervoor dat fruitzuren makkelijk in de diepere huidlagen zakken tot aan de dermis.

Omdat deze fruitzuren in alle lagen actief aan het werk gaan zal je sneller resultaten boeken, dit monitoren wij ook met onze Observ huidscan. De dermapen Fusion facial zetten wij graag in na een resurfacing kuur, of wanneer je al gewend bent aan facials met fruitzuren.

Samen met de juiste producten voor thuis kunnen wij jou begeleiden naar een huid die in perfecte conditie is en deze daarna te behouden.