Huidverzorging

Level 2

Wil je liever een facial die ook in de diepere huidlagen werkt voor sneller en meer resultaat dan kies je voor een level 2 treatment. Hoe hoger het level hoe meer werkstoffen hoe meer resultaat. Bij een level 2 facial werken wij met Nimue of pHformula. Alle level 2 facials zijn incl. epileren en een gezichtsmassage.

€ 99,-

Afspraak maken

Level 1

Ben je op zoek naar een basis facial treatment om jouw huid weer even een goede boost te geven? Óf is jouw huid uit balans door bijvoorbeeld stress, ziekte of hormoonsveranderingen boek dan een level 1 treatment. Een van onze huidspecialistes kijkt met jou of er gekozen wordt voor een Nimue Core treatment of een DrK pre biotic treatment.

€ 79,-

Huidverzorging

Behoud van een goede verzorgde huid staat voorop

Jouw huid is onze passie. Ons team van 4 huidspecialistes staat voor je klaar om jouw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Onze huidverzorgende facials zijn geschikt voor ieder huidtype, juist ook voor de meest gevoelige huid. Bij onze huidverzorgende facials zorgen wij altijd voor een stukje ontspanning dmv van een decolleté en schoudermassage waardoor jij stralend en ontspannen ons instituut weer verlaat.

De level 1 en 2 facials zijn lager in actieve werkstoffen dan de hogere levels, hierdoor kan het zijn dat indien je een huidprobleem hebt deze levels te laag zijn om jouw huid zichtbaar te verbeteren. Onze huidspecialistes zullen dan in overleg met jou overstappen op een hoger level of intensiever behandelplan.