Specialisatie

Hyper pigmentatie

Hét merk op het gebied van hyperpigmentatie. Een MeLine kuur kan tot 90% van het pigment verminderen waardoor jouw huid er weer gezond en egaal uit ziet. Ook vemindert het fijne lijntjes en wordt de algehele huidstructuur verbeterd. Zeer geschikt voor zwangerschapsmaskers en pigmentverstoringen door zonschade.

Prijsindicatie mogelijk na intake en huidscan
Afspraak maken

MeLine

MeLine is gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. meLine bestaat uit behandelingen in ons instituut en producten voor thuis gebruik die zijn samengesteld op basis van het type en ligging van het pigment en het fototype van de huid.

Hyperpigmentatie

MeLine

Onze MeLine huidspecialiste maakt eerst een uitgebreide huidscan om samen met jou te kijken hoe diep de pigmentverstoringen liggen, en wat voor huidtype je hebt. Alle producten van MeLine hebben een unieke werking waardoor iedere MeLine kuur een op maat gemaakt pakket is om zo het mooiste resultaat te kunnen behalen. Doordat de producten en behandelingen van MeLine de groei van pigmentcellen reguleren, kunnen deze niet alleen jouw pigment verminderen, maar ook hyperpigmentatie voorkomen. Naast dat wij tot 90% van de hyperpigmentatie kunnen elimineren werkt MeLine ook prachtig op rimpels en fijne lijntjes!

Een MeLine kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen incl microneedling met de dermapen en incl thuisproducten.

Ook biedt MeLine de Spot treatment. Heb je last van een enkel pigmentvlekje dan kunnen wij deze in 1 a 2 behandelingen sterk verminderen/volledig oplossen door alleen deze verstoring locaal te behandelen. Thuis gebruik je dagelijks het spotserum om de werking van de behandeling te verlengen.

Heb je interesse in MeLine of wil je meer informatie maak dan gebruik van ons contact formulier