iCurl

Wimperpermanent

Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie, waardoor de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld kunnen worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

v.a. € 38,-

Afspraak maken

iCurl

Een behandeling voor je eigen wimpers. Er wordt géén gebruik gemaakt van het aanbrengen van nepwimpers of wimperextensions. iCurl® is de snelste en effectiefste manier van wimperpermanent.

Het geheim van de iCurl® zit 'm in de klem.

Wimperpermanent

iCurl

Je droomt er al tijden over: prachtig gekrulde en langere wimpers! Helaas is dit bij 9 van de 10 mensen van nature niet het geval. De wimpers staan vaak rechtuit of krullen alleen bij de aanzet of zijn aan het uiteinde een stuk lichter qua kleur. Hierdoor lijken de wimpers veel korter dan ze in werkelijkheid zijn.

Schoonheidssalon Les Visages in Amsterdam biedt u hiervoor dé oplossing: iCurl Wimperpermanent.

Het iCurl Wimperpermanent systeem zorgt ervoor dat u binnen 40 minuten prachtig gekrulde wimpers heeft. Door middel van 2 klemmetjes waar allereerst een ontspanningsvloeistof op wordt aangebracht. U voelt hier verder niets van, de ontspanningsvloeistof prikt of irriteert niet op de huid of bij de ogen. Binnen 7 á 8 minuten worden uw wimpers extreem zacht ter voorbereiding op de permanentvloeistof.

Hierna halen wij de klemmetjes eraf en verwijderen we weer zoveel mogelijk van de ontspanningsvloeistof. Daarna brengen wij de de permanentvloeistof aan en plaatsen wij de klemmetjes opnieuw om de wimpers heen. Wederom blijft dit 7 á 8 minuten zitten en na het schoonmaken zijn uw wimpers al permanent gekruld.

Omdat wij verschillende maten hebben (van XS tot Large) is er altijd een geschikte maat voor uw wimpers. Of u nu extreme krul wilt of een meer naturel look, het is allemaal mogelijk.

Het wimperpermanent blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar en is afhankelijk van de groei en vernieuwing van uw wimpers. Omdat de vernieuwing van wimpers per persoon verschilt, kunnen we hier geen garanties voor afgeven. De periode is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde vernieuwing van 5 á 6 weken. Hierna kunt u de behandeling gewoon herhalen zodat u altijd mooi gekrulde wimpers blijft houden. De gehele behandeling duurt ongeveer 40 minuten en is voor u ook even een moment van ontspanning.

Maar heel weinig mensen hebben echt zwarte wimpers, vaak gaat het om de uiteinden van de wimpers die lichter gekleurd zijn. Hiervoor kunt u de wimpers ook laten verven. Deze combinatie geeft namelijk het mooiste resultaat!

De kosten voor een iCurl behandeling zijn €38,- en in combinatie met wimperverf €50,-

Heb je interesse in iCurl of wil je meer informatie maak dan gebruik van ons contact formulier.