iCurl Wimperpermanent

U droomt er al tijden over: prachtig gekrulde en langere wimpers! Helaas is dit bij 9 van de 10 mensen van nature niet het geval. De wimpers staan vaak rechtuit of krullen alleen bij de aanzet of zijn aan het uiteinde een stuk lichter qua kleur. Hierdoor lijken de wimpers veel korter dan ze in werkelijkheid zijn.

Schoonheidssalon Les Visages in Amsterdam biedt u hiervoor dé oplossing: iCurl Wimperpermanent.


Het iCurl Wimperpermanent systeem zorgt ervoor dat u binnen 40 minuten prachtig gekrulde wimpers heeft. Door middel van 2 klemmetjes waar allereerst een ontspanningsvloeistof op wordt aangebracht. U voelt hier verder niets van, de ontspanningsvloeistof prikt of irriteert niet op de huid of bij de ogen. Binnen 7 á 8 minuten worden uw wimpers extreem zacht ter voorbereiding op de permanentvloeistof.

Hierna halen wij de klemmetjes eraf en verwijderen we weer zoveel mogelijk van de ontspanningsvloeistof. Daarna brengen wij de de permanentvloeistof aan en plaatsen wij de klemmetjes opnieuw om de wimpers heen. Wederom blijft dit 7 á 8 minuten zitten en na het schoonmaken zijn uw wimpers al permanent gekruld.

Omdat wij verschillende maten hebben (van XS tot Large) is er altijd een geschikte maat voor uw wimpers. Of u nu extreme krul wilt of een meer naturel look, het is allemaal mogelijk.

Het wimperpermanent blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar en is afhankelijk van de groei en vernieuwing van uw wimpers. Omdat de vernieuwing van wimpers per persoon verschilt, kunnen we hier geen garanties voor afgeven. De periode is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde vernieuwing van 5 á 6 weken. Hierna kunt u de behandeling gewoon herhalen zodat u altijd mooi gekrulde wimpers blijft houden. De gehele behandeling duurt ongeveer 40 minuten en is voor u ook even een moment van ontspanning.

Maar heel weinig mensen hebben echt zwarte wimpers, vaak gaat het om de uiteinden van de wimpers die lichter gekleurd zijn. Hiervoor kunt u de wimpers ook laten verven. Deze combinatie geeft namelijk het mooiste resultaat!

De kosten voor een iCurl behandeling zijn € 35,- en in combinatie met wimperverf € 47,50.


iCurl Wimperpermanent

Droomt u ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? Dan bent u bij Schoonheidssalon Les Visages aan het juiste adres!

In deze behandeling van 45 minuten worden de wimpers vanaf de haarwortel gelift en gekruld met behulp van het iCurl systeem, waardoor u 6 weken lang prachtig gekrulde en optisch langere wimpers heeft.

Prijs behandeling
35.00 Maak een afspraak

U kunt ook kiezen voor een behandeling inclusief wimperverf voor € 47.50 (zie hieronder)


iCurl Wimperpermanent en Wimperverf

Natuurlijk gekrulde én gekleurde wimpers? Deze behandeling is een combinatie van iCurl Wimperpermanent en het verven van uw wimpers voor het allermooiste resultaat!

Om het allermooiste resultaat te behalen, verven wij eerst uw wimpers. Wij doen dit omdat bij maar heel weinig mensen het uiteinde van de wimper net zo donker is als de aanzet van de wimper. Dit kunt u het beste 4 á 5 dagen voor de iCurl wimperpermanent behandeling laten doen. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

In de opvolgende iCurl behandeling van 45 minuten worden de wimpers gelift en gekruld.

Prijs behandeling
€ 47.50 Maak een afspraak