PMU

Permanent Makeup

PMU houdt in dat er kleur aangebracht wordt in de huid om zo wenkbrauwen, ogen of lippen te accentueren of zelfs terug te geven wat er niet meer is. Denk hierbij aan wenkbrauwen die door verschillende oorzaken dunner of helemaal niet meer aanwezig kunnen zijn.

v.a. € 120,-

Afspraak maken

Ahmet Turkkani

Bij Ahmet kun je terecht voor verschillende technieken op gebied van PMU, in een intake wordt er besproken wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is om daar zo goed mogelijk aan te voldoen, kleur, techniek etc wordt allemaal uitgebreid besproken. Alle behandelingen bestaan uit 2 sessies, met 4-6 weken ertussen.

Wat is permanente make-up

Permanente make-up of (afgekort PMU) is een specialisatie waarbij de natuurlijke vorm van wenkbrauwen, ogen of lippen wordt geaccentueerd. Ook is het mogelijk om ‘terug te geven’ wat er niet meer is zoals bijvoorbeeld wenkbrauwen die uit zijn gevallen door ziekte. Het is dus meer dan een tekening en vereist de nodige ervaring. Kennis over huid, kleur en vorm is onmisbaar. Alle behandelingen bestaan uit 2 sessies. Door kleur over kleur in de huid te brengen is het mogelijk om de juiste nuance te krijgen voor een meest natuurlijk effect. Tussen de behandeling wordt een tussentijd van 4-6 weken gehanteerd.


Hoe gaat permanente make-up in zijn werk

De techniek bestaat uit het in de huid brengen van een kleur. Afhankelijk van het gewenste resultaat zal de juiste techniek besproken worden. Vervolgens wordt de juiste vorm getekend en de meest perfecte kleur besproken alvorens te starten met de behandeling. Het is erg dankbaar werk om mensen die geen wenkbrauwen of wimpers meer hebben deze ‘terug te geven’ door middel van permanente make-up.


Is permanente make-up pijnlijk?

Met behulp van ultra dunne, steriele naaldjes pigment wordt (kleurstof) in de huid gebracht. Afhankelijk van het te behandelen gebied en gewenste techniek wordt voor de juiste naaldmodule gekozen. De behandeling is goed te verdragen. Echter blijven het naaldjes en is het niet geheel gevoelloos. Indien gewenst kan voorafgaand aan de behandeling een verdovende zalf op de huid worden aangebracht. Deze zalf (Emla- creme) kunt u op recept verkrijgen via de huisarts.

 

Prijzen

Huidverzorging

Huidverbetering
Huidverjonging

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* verplicht

© 2022 Les Visages • Prijzen onder voorbehoud • Privacyverklaring

Onze schoonheidssalon is aangesloten bij Anbos Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging & Beter Instituut

339 klanten beoordelen Les Visages met gemiddeld een 9.2